Kamoer FX-STP - Carolina Fish Talk
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-10-2020, 12:20 PM Thread Starter
Junior Member
 
Phyllobates's Avatar
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 5
Kamoer FX-STP

So I’m having trouble setting this thing up if anyone has advice. I want to set it up to wifi, however, the app and the pump aren’t communicating. The app says that there should be a setting under wifi that says “STA” but the pump only says “setup” , so I’m not sure what to do because it’s not connecting. Any help would be appreciated!
Phyllobates is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-10-2020, 12:22 PM Thread Starter
Junior Member
 
Phyllobates's Avatar
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 5
Actually it says “network”
Phyllobates is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Carolina Fish Talk forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome